Om oss

Välkommen till vårt familjeägda företag, dedikerat till att leverera överlägsen kvalitet och genuina produkter till våra kunder. Vi är passionerade hantverkare som stolt skapar varje produkt från grunden. Efter noggrant letande efter den rätta lokalen och läget kan vi äntligen förverkliga drömmen om ett Schweizeri & Stenugnsbageri med ett noga utvalt sortiment. Varje aspekt av lokalens utformning, från inredning, möbler och detaljer, är allt noga utvalda för att skapa en unik atmosfär.

Upptäck vårt härliga surdegsbröd och Napolitanska surdegspizzor, alla lagade i vår autentiska stenugn. Vårt surdegsbröd genomgår en långsam jäsningsprocess på upp till tre dagar för att utveckla rika aromer. Vår mat är inspirerad av Italien och bygger på rena råvaror och smaker.

Gelato, det italienska ordet för glass, är vår specialitet. Vi skapar utsökta smaker från grunden med äkta råvaror. Du hittar även bakelser, moussetårtor, fikabröd & kakor.

Det finns med andra ord något för alla som vill avnjuta något riktigt gott i en fantastisk miljö. Du hittar oss på Magasingatan 23, bästa läget vid hamnen i vackra Hudiksvall.

Vi ser fram emot att hälsa dig varmt välkommen till oss!